Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 09:14

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ σε Καρέλια και ΚΕΘΕΑ

Με επισκέψεις στο εργοστάσιο Καρέλια και το ΚΕΘΕΑ συνέχισαν την προεκλογική τους εκστρατεία οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μεσσηνία Βαγγέλης Λαμπρόπουλος και Αργύρης Σμυρνής.

Στην ομιλία του προς τους εργαζομένους του εργοστασίου, ο κ. Λαμπρόπουλος χαρακτήρισε την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την 7 ήμερη εργασία ως κυνική και απαράδεκτη. Επιπλέον, τόνισε τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, αφού με δικές του υπογραφές το μέτρο εφαρμόζεται ήδη σε σειρά από κλάδους, όπως το εμπόριο και ο τουρισμός, και ζήτησε στήριξη στο ΚΚΕ για να μπει από τις 8 Ιουλίου φρένο στα σχέδια της εργοδοσίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας, ο Αργύρης Σμυρνής συζήτησε με τους εργαζόμενους για τη σημασία του έργου τους και κατηγόρησε τις αποφάσεις των υπολοίπων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, Χρυσή Αυγή) για την παράδοση των δομών πρόληψης και απεξάρτησης σε ΜΚΟ και ιδιώτες. Αναφέρθηκε στα προβλήματα υπολειτουργίας των θεραπευτικών προγραμμάτων και επανέλαβε τη μαχητική στάση του ΚΚΕ ενάντια στα ναρκωτικά.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα