Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 10:39

Επιστροφή χρημάτων από εργολήπτη θα διεκδικήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διεκδικήσει από την εταιρεία “Εύκτιτος” να της επιστρέψει, ως αχρεωστήτως καταβληθείσα, την περί τα 600.000 ευρώ πίστωση την οποία έλαβε, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Επιτροπή ενέκρινε -μεταξύ άλλων- την σύναψη προγραμματικής μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου

Μονεμβασίας και του Περιφερειακού Ταμείου, για την υλοποίηση του έργου που αφορά τα μέτρα σταθεροποίησης των βραχωδών πρανών του Κάστρου της Μονεμβασιάς.

Ενέκρινε ακόμα, την σύναψη προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 332.000 ευρώ μεταξύ του Δήμου Βέλου – Βόχας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου που αφορά την κυκλοφοριακή διαμόρφωση κόμβου συμβολής της επαρχιακής οδού 31 και της ενωτικής οδού της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών με την επαρχιακή οδό 28, στο Μπολάτι της Κορινθίας.

Επίσης, εγκρίθηκε και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και της Πελοπόννησος Α.Ε. για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης στην προετοιμασία, ωρίμανση και ολοκλήρωση μελετών της Π.Ε. Λακωνίας.

Ακόμα, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την διενέργεια διαγωνισμού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ για την αποκατάσταση του κτηρίου και του περιβάλλοντα χώρου στο Μετόχι της Μονής Λουκούς στη Βόρεια Κυνουρία, όπως επίσης και την διενέργεια ηλεκτρονικού διαγωνισμού προϋπολογισμού 390.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της συντήρησης και της ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς Οστρακίνα και Χιονοδρομικό Κέντρο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα