Τρίτη, 14 Μαϊος 2019 14:04

Ντάνος: Οι κρυφές πτυχές του Γιώργου Αγγελόπουλου παρουσιάστηκαν στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Άγνωστες πτυχές της ζωής και της προσωπικότητας του παρουσίασε στην Καλαμάτα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός ως Ντάνος.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, μικροί και μεγάλοι εκδήλωσαν το θαυμασμό και την αγάπη τους στον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος έδωσε σε όλους αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους, μετά την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο "Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου", το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου.
Ο Ντάνος μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor, για το τατουάζ, στο οποίο πρωταγωνιστεί, για την προσωπική του ζωή, για το βιβλίο του, αλλά και για την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του.
Ειδικότερα για το Survivor δήλωσε πως πέρασε δύσκολες στιγμές. Όταν τον έδιωξαν από τους μαχητές δεν ήξερε τι τον περίμενε, αλλά όλα κύλησαν καλύτερα για τον ίδιο. Όπως λέει τώρα αν δεν τον είχαν διώξει, δεν θα είχε πετύχει αυτήν την εξέλιξη μέσα στο  το παιχνίδι. Στην συνέχεια δήλωσε ότι έκλεισε ο κύκλος του σαν παίχτης στο Survivor, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο -αν του γίνει πρόταση- να παρουσιάσει το παιχνίδι, ανάλογα βέβαια με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Στην συνέχεια  μίλησε για το "Τατουάζ" στο οποίο πρωταγωνιστεί.  Ο ίδιος είπε στις δηλώσεις του "δεν είμαι ηθοποιός αλλά ήθελα να δοκιμάσω τον εαυτό μου σε κάτι καινούργιο". Για τα γυρίσματα είπε ότι ήταν απαιτητικά και ότι χρειάζονταν πολλές ώρες για να γυριστεί μία σκηνη.
Τέλος είπε ότι τον βοήθησε σημαντικά ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου,ώστε  να γίνει καλύτερος και να ανταποκριθεί στο ρολό του.
Διονύσης Γιαννακόπουλος
σπουδαστής Δημοσιογραφίας
Τομέας ΜΜΕ & Ήχου - ΔΕΛΤΑ 360 - Καλαμάτα

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα