Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 11:56

GO ON - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΥΓΕΙΑ: Τα πλυντήρια πιάτων Miele κατά των βακτηρίων!

Έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις, τα πλυντήρια πιάτων Miele προσφέρουν επαγγελματική καθαριότητα και υγιεινή. Πεντακάθαρα ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα και σκεύη, χωρίς βακτήρια! 

Όλα όσα ζητάς σήμερα από ένα πλυντήριο πιάτων στην καθημερινότητά σου!

Σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες προκλήσεις, όπως η ανάγκη για σύντομα προγράμματα σε εστιατόρια και κυλικεία, οι υψηλές απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής σε γηροκομεία ή ο μεγάλος όγκος πλύσης σε μικρές επιχειρήσεις, στις οποίες τα πλυντήρια πιάτων Miele αντεπεξέρχονται με την ίδια ευκολία. 

Τα πλυντήρια πιάτων Miele διασφαλίζουν μέγιστη υγιεινή με συνεχώς υψηλή απόδοση καθαρισμού και χάρη στις επανειλημμένες αλλαγές νερού με γρήγορους κύκλους πλύσης συμβάλλουν και στην εξοικονόμηση χρόνου. 

Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να αφαιρούν πάνω από το 99,9% των βακτηρίων και να στοχεύουν ουσιαστικά στο πιο σημαντικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από την εξ ολοκλήρου υγιεινή

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι τα πλυντήρια πιάτων Miele προσέφεραν ανέκαθεν και συνεχίζουν να προσφέρουν ανώτερα αποτελέσματα στην υγιεινή καθαριότητα χάρη στη:

  • Βαθιά τεχνογνωσία και εξειδικευμένη τεχνολογία πλύσης Miele
  • Επίτευξη υψηλών θερμοκρασιών στα προγράμματα πλύσης (με τις χαμηλότερες δυνατές ενεργειακές καταναλώσεις)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα