Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 17:10

29-31 Ιουλίου το 12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας (βίντεο)

Το 12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί επιτέλους μετά από τρία χρόνια στην περιοχή του Άρη ΑΣΟ Παμίσου, προσκαλώντας τον κόσμο να ακούσει, να δει και να θαυμάσει τις «τέχνες του δρόμου».


Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε μίλησαν τα οργανωτικά μέλη του Φεστιβάλ. Ειδικότερα,
Ο Φιλάρετος Βούρκος, άνοιξε την συνέντευξη παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, εξηγώντας συγκεκριμένα πως το συναυλιακό κομμάτι θα πραγματοποιηθεί 29-31 Ιουλίου, στο οποίο θα παραβρεθούν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης, οι Στίχοιμα και οι Planet of Zeus. Επισήμανε επίσης τον ρόλο του Φεστιβάλ, ο οποίος είναι να φιλοξενήσει ομάδες και νέους που επιθυμούν να παρουσιάσουν την δουλειά τους πάνω σε διάφορες τέχνες.
Η Φωτεινή Αράπη αναφέρθηκε στις παράλληλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν και στο δωρεάν camping που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, εξηγώντας πως οι αιτήσεις για το camping είναι ανοιχτές στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, streetfestival.gr. Επιπλέον, επισήμανε πως η προπώληση εισιτηρίων γίνεται είτε ηλεκτρονικά στο viva.gr, είτε στα σημεία της Καλαμάτας: minimal espresso bar, βιβλιοπωλείο Κονταργύρη, ΑΣΟ Παμίσου.
Ο Δημήτρης Καούρης μίλησε για το πρόγραμμα της εβδομάδας τσίρκου (24-30 Ιουλίου) το οποίο θα αποτελείται από παραστάσεις και σεμινάρια. Η εβδομάδα αυτή εκδηλώσεων, θα διοργανωθεί από τους οργανωτές του Φεστιβάλ σε συνεργασία με τον σύλλογο Skycrew Circus Arts, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτιστικού τομέα της πόλης και στην επιρροή νέων καλλιτεχνών.

Δείτε το βίντεο:

 

Ρεπορτάζ: Σοφία Κατσιρέα 

Βίντεο: Αντωνία Πτερνέα 

 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα