Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 10:41

Μαθητές από την Καλαμάτα στην 3η θέση της Πανελλήνιας εκστρατείας "Ecomobility"

Το βραβείο της τρίτης καλύτερης εργασίας, έλαβαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, συμμετέχοντας στην Πανελλήνια εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης ‘Ecomobility’.

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά συμμετείχαν με επιτυχία στην Πανελλήνια εκστρατεία οικολογικής μετακίνησης ‘Ecomobility’.
Η εργασία των μαθητών που εστίασε στο δικαίωμα της ελεύθερης και ανεμπόδιστης μετακίνησης στην πόλη της Καλαμάτας, διακρίθηκε λαμβάνοντας το βραβείο της τρίτης καλύτερης εργασίας της εκστρατείας. 
Η Εκστρατεία ‘Ecomobility’ διοργανώνεται για δέκατη έκτη συνεχόμενη χρονιά από το ECOCITY, με τη συνεργασία και τη συστράτευση σημαντικών επιστημονικών ιδρυμάτων και οργανισμών. Φέτος, για πρώτη φορά υλοποιείται με την σύμπραξη της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας). Οι ομάδες των μαθητών, με τις εργασίες και τις προτάσεις τους, καλούνται να αναδείξουν λύσεις για την αλλαγή συνθηκών και συνηθειών κυκλοφορίας στην πόλη τους.
Οι μαθητές της Γ’ γυμνασίου που συμμετείχαν στην εκστρατεία ήταν:
Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Αντωνόπουλος Σωτήρης, Αντωνοπούλου Νεκταρία-Μαρία, Ανυφαντάκη Νεφέλη, Βαμβακάς Κωνσταντίνος, Βορβίλας Άγγελος, Γιαννοπούλου Αθηνά, Καρέλιας Γεώργιος, Τασσοπούλου Νεφέλη, με συντονίστρια την καθηγήτριά τους Ελένη Λεμπέση.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα