Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 18:48

Μαθητές στέλνουν ευχές σε γιατρούς και προσωπικό του Παπαγεωργίου

«Να τους γιατρέψετε ΟΛΟΥΣ. Να βρείτε το εμβόλιο και να φύγει ο κορονοϊός. Δεν τον αγαπάμε». Με ευχές όπως αυτή, πολύχρωμες ζωγραφιές κι ευχαριστίες για τη μεγάλη μάχη τους απέναντι στον κορονοϊό, μαθητές από διάφορες γωνιές της Ελλάδας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης κι αγάπης στους γιατρούς του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου, το 5ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, η Πρωτοβουλία «Πες το με μια κάρτα» από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων Θεσσαλονίκης, το 44ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, Άσυλο του Παιδιού, το Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου και ο 3ο Γυμνάσιο Λάρισας στέλνουν το δικό τους «ευχαριστώ» για τις υπεράνθρωπες, όπως τονίζουν, προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας αλλά και τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς.

«Ευχαριστούμε θερμά τη μεγάλη έκπληξη που μας επιφύλαξαν τα σχολεία και οι εκπαιδευτικοί όχι μόνο της πόλης μας αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας με την απίστευτη σε έμπνευση και συγκινητική σε πλούτο συναισθημάτων αποστολή με ευχετήριες κάρτες που λάβαμε σε έντυπη και σε ηλεκτρονική μορφή. Ο κατακλυσμός των ευχών για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό των νοσοκομείων μέσα από τα μάτια των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση συναισθηματική και έμπρακτη της γενιάς που, έχοντας αποτυπώσει την τωρινή κατάσταση θα έχει σημαντική παρακαταθήκη εμπειριών για το μέλλον», τονίζεται σε ανάρτηση στη σελίδα του Παπαγεωργίου στο facebook.

Σημειώνεται, δε, ότι οι κάρτες σε έντυπη μορφή στόλισαν τα δέντρα που έλαβε το Νοσοκομείο ως δωρεά από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Διοικήσεως και Διαχειρίσεως πανεπιστημιακών δασών σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα