Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 18:03

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021
olympiaodos.gr

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» ("Motorway of the year") στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.

Ο θεσμός αυτός, που έχει ως στόχο την επιβράβευση καινοτόμων πρακτικών, τεχνολογιών και εφαρμογών επιχειρήσεων του ευρύτερου κλάδου της αυτοκίνησης, αναγνώρισε τα επιτεύγματα της Ολυμπίας Οδού σε σημαντικούς τομείς της καινοτομίας και των οδικών υποδομών.

Η τιμητική διάκριση της Ολυμπίας Οδού ως "Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς», αποτελεί το απτό αποτέλεσμα των στοχευμένων πρωτοβουλιών της, για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ασφάλειας στον αυτοκινητόδρομο, καθώς και για δράσεις που στοχεύουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχΕτική ανακοίνωση της εταιρείας, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. απέσπασε βραβείο "PLATINUM" στην κατηγορία Motorways Customer Service για το καινοτόμο πρόγραμμα Hybrid, το πρώτο σύστημα χιλιομετρικής χρέωσης διοδίων στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει σημαντικά οφέλη στους χρήστες.

Επίσης, έλαβε τρία (3) Βραβεία "GOLD" στις κατηγορίες:

Motorway Safety, για την Ολιστική Προσέγγιση Ασφάλειας στον Αυτοκινητόδρομο, που αφορά την ασφάλεια χρηστών και εργαζομένων και βασίζεται στην υλοποίηση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών, στη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών πρόληψης και στην ενημέρωση του κοινού με καμπάνιες και δράσεις ευαισθητοποίησης.
Motorway Management System, για το Smart Tunnel project, το οποίο είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης και αξιολόγησης των τεχνικών έργων του αυτοκινητόδρομου, που στηρίζεται στις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες και τα εργαλεία της τεχνολογίας.
Motorways Environmental Management, για το πρόγραμμα PROTECT που αφορά τις πρωτοβουλίες της Ολυμπίας Οδού για το Περιβάλλον, όπως η εγκατάσταση φωτισμού LED σε 17 σήραγγες με μείωση κατανάλωσης ενέργειας κατά 65%, ο σχεδιασμός των πρώτων «Πράσινων» Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) στην Ελλάδα, η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας πιστοποιημένης προέλευσης από ΑΠΕ.
Δύο (2) ακόμα βραβεία "SILVER" ολοκλήρωσαν τις διακρίσεις της εταιρίας στα Mobility Awards 2021:

Στην κατηγορία EV Charging, για τις Υποδομές ταχείας φόρτισης στους ΣΕΑ Ψαθοπύργου
Στην κατηγορία Motorways Fleet Management, για το Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Στόλου από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Α.Ε.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπία Οδός Α.Ε., Παναγιώτης Παπανικόλας, δήλωσε:

«Στην Ολυμπία Οδό, από την αρχή του Έργου είχαμε συνειδητοποιήσει ότι η επιτυχία καθορίζεται από την ικανοποίηση των πελατών μας και της τοπικής κοινωνίας και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Πρώτο μας μέλημα είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους πολίτες, τους οδηγούς και τους επιβάτες, στους οποίους έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία.

Έτσι φέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την χιλιομετρική χρέωση, ενώ παράλληλα υλοποιούμε πρωτοποριακά προγράμματα για το περιβάλλον και τη βελτίωση της χρήσης του αυτοκινητόδρομου.

Η καθημερινή επικοινωνία με χιλιάδες συμπολίτες μας, τα θετικά σχόλια των πελατών μας για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, αλλά και μια σειρά από σημαντικές διακρίσεις, με κορυφαία αυτή του «Αυτοκινητόδρομου της Χρονιάς» μας γεμίζουν περηφάνια και μας κάνουν να θέτουμε ακόμα ψηλότερους στόχους για το μέλλον».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα