Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 21:10

Η Ολυμπιακή φλόγα στη Μεσσήνη (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Η Μεσσήνη υποδέχθηκε την Ολυμπιακή Φλόγα των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του «Τόκιο 2020» το βράδυ της Πέμπτης.

Δείτε το βίντεο:

Λαμπαδηδρόμος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής μετέφερε τη δάδα με τη Φλόγα από τη συμβολή των οδών Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου και Δημητρίου Κούτσικα και διέσχισε την οδό Δημ. Κούτσικα όπου στο μέσο της περίπου άναψε τη δάδα του ο λαμπαδηδρόμος Λούης Τσάτουμας -Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος- ο οποίος και άναψε τον βωμό στην κεντρική πλατεία.

Στη διάρκεια της 10λεπτης στάσης της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος καλωσόρισε τους εκπροσώπους της Ολυμπιακής Επιτροπής «Τόκυο 2020» Hiromi Kawamura και της Ελληνικής και πρόεδρο της Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Αθανάσιο Βασιλειάδη. Ακολούθως, χαιρετισμό θα απηύθυναν η κ. Kawamura και ο κ. Βασιλειάδης, ενώ ο δήμαρχος Μεσσήνης τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Ο δεύτερος λαμπαδηδρόμος της Μεσσήνης Ηλίας Τσερπές -μεταμοσχευμένος μυελού των οστών, πρώην αθλητής- άναψε τη δάδα από το βωμό και κατευθύνθηκε προς την έξοδο της πόλης μέσω της οδού Πολυτεχνείου.

Στη συμβολή των οδών Σταύρου Τσούση και Καπετάν Κρόμπα, λαμπαδηδρόμος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής άναψε τη δάδα και τερμάτισε τη λαμπαδηδρομία 300 μέτρα μετά, όπου με όχημα της ΕΟΕ, η φλόγα κατευθύνθηκε προς τον επόμενο σταθμό, την Καλαμάτα.

 

Βίντεο - Φωτογραφίες Τάσος Γεωργακόπουλος

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα