Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 17:12

Οξοποιία: Στην κορινθιακή σταφίδα επενδύει κι επεκτείνεται η εταιρεία Παπαδημητρίου (εκπομπή 63a)

Μια θέση στην ''αρένα'' της διεθνούς αγοράς έχει καταφέρει να κατακτήσει η Μεσσηνία, μέσω των καινοτόμων προϊόντων που προσφέρει η οξοποιία εδώ και δεκαετίες, από ντόπιους παραγωγούς.
Ο ''Μαύρος χρυσός'', με άλλα λόγια η μαύρη κορινθιακή σταφίδα, η οποία αποτελεί τηv βάση για τη παραγωγή του βαλσαμικού ξυδιού της εταιρείας Παπαδημητρίου, όσο περνάει ο καιρός διεκδικεί ακόμα μεγαλύτερη θέση στον χώρο της διεθνούς αγοράς.

Η επιχείρηση Παπαδημητρίου που μετρά πολλά χρόνια στο χώρο, έχει κατορθώσει τα πρωτοπόρα προϊόντα της να εξάγονται σε 35 χώρες του εξωτερικού, αλλά και στην Ελλάδα - σε βιομηχανικούς πελάτες και όχι μόνο-, προσφέροντας διάφορες ποικιλίες και νέες γεύσεις, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.  
Αυτό το διάστημα βασικότερος στόχος, είναι η επέκταση στην αμερικανική αγορά, με πρωτότυπες γεύσεις, όπως νέες κρέμες που παράγονται από βιολογική σταφίδα.
Το μέλλον ανήκει σε δημιουργικούς ανθρώπους που δε φοβούνται να ρισκάρουν και είναι προσηλωμένοι στο στόχο τους, προσπαθώντας καθημερινά να τον πλησιάσουν όλο και περισσότερο. Έτσι, η οικογένεια Παπαδημητρίου κατάφερε να επεκταθεί και να διαφημίσει τα προϊόντα της και την Καλαμάτα στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να συμβάλει στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα στην χώρα, ο οποίος εκπνέει.
Η κορινθιακή σταφίδα, αποτελεί ένα ''super fruit'' που έχει την ικανότητα να δώσει πολλές λύσεις στη παραγωγή και την μεταποίηση, που θα συμβάλλουν στο καλό όχι μόνο του τόπου μας αλλά και της Ελλάδας, ταρακουνώντας την αδιάφορη στάση που κρατά η πολιτεία, απένατι στα πολύτιμα προϊόντα που μπορούν να εκτοξεύσουν την ελληνική παραγωγή.
Ας μην ξεχνάμε πως οι γεύσεις ταξιδεύουν!

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οξοποιία: "Πέρλες balsamico" το νέο καινοτόμο προϊόν της οξοποιίας Παπαδέα (εκπομπή 63b)

Οξοποιία: Νέα καινοτόμα προϊόντα από την οξοποιία Βρυώνη (εκπομπή 63c)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα