Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 10:30

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στις εργασίες του Πολιτιστικού Κέντρου

Κοντά στην ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες της Β΄ Φάσης του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στην μικρή και στην μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Πολιτιστικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους και σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παραστάσεις.

Μάλιστα έχουν ήδη έχουν προγραμματιστεί, οι δύο πρώτες συναυλίες στη μεγάλη αίθουσα, στις 8 και 9 Μαρτίου, με την Ορχήστρα της ΕΡΤ.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Παραλάβαμε το Πολιτιστικό με ελλείψεις στην Α’ Φάση και με διάφορα άλλα προβλήματα που είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Κρίναμε ότι στο στάδιο που βρισκόταν, δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μονάχα να προχωρήσουμε στην αποπεράτωσή του. Δεν ήταν κάτι απλό αλλά τα καταφέραμε:
χάρις στην διοίκηση της ΔΕΠΤΑΗ και σε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό, το Πολιτιστικό θα μπορεί σε λίγες εβδομάδες να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Από εκεί και πέρα, οφείλουμε στους Ηρακλειώτες που έχουν πληρώσει το έργο, να το λειτουργήσουμε κατά τρόπον ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας».

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης και στελέχη της ΔΕΠΤΑΗ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα