Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 15:20

Υπεγράφη η σύμβαση για τη «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου για το 2023»

Υπεγράφη την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, από τον Δήμαρχο Καλαμάτας και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία Παναγιώτης Γ. Χριστοδουλάκης & ΣΙΑ Ε.Ε., σύμβαση για την υλοποίηση της παροχής «Συντήρηση οργανωμένων χώρων πρασίνου (2023)».

Αντικείμενο της σύμβασης, που είναι διετούς διάρκειας, είναι η συντήρηση του πρασίνου σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με τους όρους και τις προδιαγραφές της σχετικής διακήρυξης και της προσφοράς της αναδόχου. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 133.198,82 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και καλύπτεται από Δημοτικούς Πόρους.
Σύμφωνα με τη γεωτεχνική έκθεση, ως εργασίες συντήρησης κοινόχρηστων χώρων πρασίνου νοούνται όλες οι εργασίες, οι οποίες θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την καλή κατάσταση, εικόνα και υγεία των φυτών, δένδρων και του χλοοτάπητα, που υπάρχουν στους χώρους αυτούς. Οι υπηρεσίες συντήρησης αφορούν σε εξειδικευμένες και πολύπλοκες εργασίες κυρίως γιατί διαχειρίζονται ζωντανό υλικό με εναλλασσόμενες ανάγκες που εμφανίζουν εποχική περιοδικότητα. Πρέπει να πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο χρόνο και με τακτικές επαναλήψεις, γιατί οι φυτικοί οργανισμοί αν δεν τύχουν της απαραίτητης φροντίδας και προσοχής υποβαθμίζονται και πολύ γρήγορα καταστρέφονται.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα