Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 23:19

ΣΥΚΙΚΗ: Χώρος αθλητισμού το παλιό κτήριο στους Μολάους

Σε χώρο αθλητικών, πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων θα μετατραπεί μετά την αποκατάστασή του το παλιό κτιρίο της «Συκικής» στους Μολάους Λακωνίας.

 Η ένταξη της πράξης του «Κέντρου Αθλητικών, Πολιτιστικών και Ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων στη Δ.Ε Μολάων του Δήμου Μονεμβασιάς»  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», με προϋπολογισμό 1.650.000 εκατ.ευρώ. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) αποφασίστηκε από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης.

Όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, πρόκειται για κτίριο 640 περίπου τετραγωνικών μέτρων που δε χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, παρόλο που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, με την κύρια του όψη να βρίσκεται στον επαρχιακό δρόμο της εισόδου των Μολάων, με άμεση πρόσβαση και χώρο στάθμευσης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα συμβάλλει στο να καταστεί η συγκεκριμένη υποδομή επισκέψιμη από το κοινό και να αποτελέσει πυρήνα εκπαιδευτικής και πολιτιστικής δραστηριότητας περιφερειακής, διαπεριφερειακής ή και εθνικής σημασίας, και στην ενθάρρυνση της εξωστρέφειας του τοπικού πληθυσμού.

Η ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίζεται η 01/02/2018 και η ημερομηνία λήξης της ορίζεται η 30/10/2022.

 

φωτό ΓΑΚ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα