Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 14:46

Ασφαλτοστρώσεις στο αγρόκτημα της  Δ.Κ. Κατερίνης (photos)

Αναπτυξιακό εργαλείο της τοπικής οικονομίας, που οδηγεί στην ουσιαστική στήριξη του αγροτικού εισοδήματος συνιστούν οι εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών στο σύνολο του αγροκτήματος του Δήμου Κατερίνης.  Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσονται και οι ασφαλτοστρώσεις στο οδικό δίκτυο του αγροκτήματος της Δ.Κ. Κατερίνης, οι οποίες υλοποιούνται κατά την τρέχουσα περίοδο από συνεργεία του Δήμου.

Τις εργασίες επιβλέπει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος, ο οποίος σημειώνει σε δήλωσή του: «Όπως έχει τονιστεί από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, η αγροτική ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα. Με τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των αγροτικών υποδομών στις γεωργικές περιοχές της Κατερίνης παρέχεται ουσιαστική στήριξη της αγροτικής παραγωγής. Με τις ασφαλτοστρώσεις  αυτές βελτιώνεται σημαντικά το αγροτικό οδικό δίκτυο και δίνεται η δυνατότητα της άμεσης και ομαλής μετακίνησης των κατοίκων στις ασχολίες τους. Παράλληλα, διευκολύνεται η διακίνηση των ευπαθών αγροτικών προϊόντων κ.α.».

Εργασίες βελτίωσης των αγροτικών υποδομών, που διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές και κτηνοτροφικές τους ασχολίες εκτελούνται μεθοδικά και συστηματικά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα