Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 15:31

Αναβάθμιση υποδομών και αστυνομικό σταθμό χρειάζεται το αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη Καλαμάτας Δημήτρη Μανδηλάρη πραγματοποίησαν ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Ξυγκώρος και το προεδρείο του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, μαζί με κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Ο κ. Μανδηλάρης αναφέρθηκε στη σημαντική αύξηση της τουριστικής κίνησης που σημείωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας τα τελευταία χρόνια και σημείωσε ότι κατατάσσεται ανάμεσα στα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αεροδρόμια της χώρας.
Ωστόσο, τέθηκαν βασικά θέματα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών του Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος», προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα.
Επίσης, συζητήθηκε διεξοδικά η έναρξη λειτουργίας του αστυνομικού σταθμού στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και η στήριξή του σε αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή.
Από την πλευρά του το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διαβεβαίωσε τον κ. Μανδηλάρη ότι θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της επιτυχημένης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής και της Πελοποννήσου γενικότερα, ενώ δεσμεύτηκε προς την Αστυνομική Διεύθυνση ότι θα βοηθήσει με διάθεση υποδομής που απαιτείται στο νέο αστυνομικό σταθμό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα