Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 15:10

Ο Β. Αποστόλου καλεί τους αγρότες σε οργανωμένο διάλογο για την αξιοποίηση της αγροτικής γης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Δεν ήταν ένας επικοινωνιακός ελιγμός. Είναι η πάγια θέση που έχουμε και η σταθερή πολιτική που υπηρετούμε» επεσήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου αναφερόμενος σε δηλώσεις του για ανάγκη διαλόγου με τους αγρότες σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

Οπως ακόμα ο ίδιος δηλώνει:«Τώρα που οι αγρότες σταμάτησαν τις κινητοποιήσεις τους, με αυτή τη μορφή τουλάχιστον, θέλω να επαναλάβω το κάλεσμα για ένα οργανωμένο διάλογο για το σήμερα και το αύριο του αγροτικού τομέα. Για την αναθεώρηση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, για τη μείωση του κόστους παραγωγής, για τη στήριξη μορφών συλλογικής δραστηριοποίησης, για την αξιοποίηση της αγροτικής γης, για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, για την ίδια την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και της ελληνικής επαρχίας.

Οι αγρότες είναι άνθρωποι της προκοπής. Ξέρουν καλά τα προβλήματα και μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυσή τους. Εμείς από την πλευρά μας θα πάρουμε άμεσα σχετικές πρωτοβουλίες.

Με μπλόκα ή χωρίς μπλόκα, όχι μόνον οι πόρτες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι ανοιχτές για τους αγρότες και τους εκπροσώπους τους, αλλά επιδιώκουμε να τους έχουμε δίπλα μας γιατί τα προβλήματα είναι πράγματι μεγάλα».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2019

Περισσότερο διαβασμένα