Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 18:51

Η ενημέρωση για τους Δασικούς Χάρτες συνεχίζεται στο Δήμο Σπάρτης

Με ενημερωτικές εκδηλώσεις και αυτή την εβδομάδα ο Δήμος Σπάρτης επιχειρεί να δοθούν απαντήσεις στους πολίτες, ύστερα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών και τα σοβαρά ζητήματα που προέκυψαν.

Στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών για το σημαντικό αυτό θέμα έγινε με πρωτοβουλία του δήμου παρουσίαση-ενημέρωση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί μια σειρά ενημερωτικών συναντήσεων με κύριο ομιλητή τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας Ηλία Κοντάκο:

• Στην Τοπική Κοινότητα Καρυών, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Πρώην Κοινοτικό Κατάστημα.

• Στη Σπάρτη, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα Ευάγγελος Φιλιππόπουλος του Πνευματικού Κέντρου (Λυκούργου 135).

• Στην Τοπική Κοινότητα Ξηροκαμπίου, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στην  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου-Λυκείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Στις 3 Φεβρουαρίου 2017 αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. (https:www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/EntrancePage.aspx) οι δασικοί χάρτες των πρώην καποδιστριακών ΟΤΑ, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης (πλην της Δημοτικής Κοινότητας Σπαρτιατών).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, αφού λάβουν γνώση του περιεχομένου των αναρτημένων δασικών χαρτών, να υποβάλουν τις τυχόν αντιρρήσεις τους εντός αποκλειστικής προθεσμίας εξήντα (60) ημερών, η οποία αρχίζει την 17η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή. Η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 18η Απριλίου 2017 ημέρα Πέμπτη. Για τους κατοίκους ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 8η Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη.

Η υποβολή αντιρρήσεων είναι δυνατή μόνο ηλεκτρονικά, στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης των δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων, στην ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε. (https:www.ktimanet.gr/ CitizenWebApp/EntrancePage.aspx).Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα