Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 00:28

Go On: Εσείς τι βάζετε στο καλοκαιρινό σας τσαντάκι;

Go On: Εσείς τι βάζετε στο καλοκαιρινό σας τσαντάκι;

Η τσάντα του καθενός περιέχει συνήθως πραγματάκια που καλύπτουν ορισμένες βασικές ή και όχι ανάγκες μας, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το καλοκαίρι, πολλά χρήσιμα εμφανίζονται από μικρές και μεγάλες τσάντες, με τις γνώμες να διίστανται αναφορικά με τη χρησιμότητα του καθενός. Ρωτήσαμε για τα πιο συνήθη και αναγκαία πράγματα που δεν πρέπει να φεύγουν από την τσάντα σου όταν χαλαρώνεις στην παραλία και πήραμε –μεταξύ άλλων- τις παρακάτω απαντήσεις:

  1. Πετσέτα θαλάσσης. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μια πετσέτα θαλάσσης είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα και τη χαλάρωση.
  2. Αντηλιακό καθώς η συνεχής έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα δερματικά προβλήματα όπως ηλιακά εγκαύματα, μαύρα στίγματα, ρυτίδες και αποχρωματισμό του δέρματος. Το αντηλιακό δρα κατά των βλαβερών επιπτώσεων.
  3. Λάδι μαυρίσματος. Για όσους επιθυμούν να μαυρίσουν, λαμβάνοντας πάντα φυσικά μέτρα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. 
  4. Μπουκάλι με νερό. Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού βοηθά στην πρόληψη της αφυδάτωσης, διασφαλίζοντας ότι οι βασικές σωματικές λειτουργίες μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά.
  5. Lip Balm. Η χρήση lip balm κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των χειλιών σας από το ηλιακό έγκαυμα και τη μακροχρόνια βλάβη που προκαλείται από τις ακτίνες UV.
  6. Γυαλιά ηλίου. Φορώντας γυαλιά ηλίου, μπορείτε να προστατεύσετε τα μάτια σας από τις ξηραντικές επιδράσεις του ανέμου και του ήλιου, συμβάλλοντας στη διατήρηση της υγείας των ματιών.
  7. Βιβλίο. Εάν αγαπάτε τα βιβλία, το διάβασμα στην παραλία μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να βελτιώσει στην εμπειρία σας.
  8. Snacks. Μια ημέρα στην παραλία με κολύμπι, περπάτημα και παιχνίδι απαιτεί snacks για να διατηρήσετε την ενέργειά σας.

Εσείς ποια αντικείμενα δεν μπορείτε να αποχωριστείτε αυτό το καλοκαίρι;

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022