Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 11:30

Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Officium στην Καλαμάτα από την Φάος ΚοινΣΕπ

Νέο Επιχειρηματικό Κέντρο Officium στην Καλαμάτα από την Φάος ΚοινΣΕπ

Άνοιξε τις πόρτες του το νέο coworking space Officium στην Καλαμάτα, για να φιλοξενήσει επαγγελματίες και φορείς, παρέχοντας πλήρως εξοπλισμένους χώρους εργασίας, σε ένα από τα επίσημα αναγνωρισμένα διατηρητέα κτήρια της πόλης, με θαυμαστή αρχιτεκτονική, το οποίο ανακαινίστηκε με απόλυτο σεβασμό προς την ιστορία και το περιβάλλον.

Με λιτή αισθητική και μια φρέσκια προσέγγιση στον εργασιακό χώρο, το Officium ενισχύει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, αφού διαθέτει ευρύχωρες, φωτεινές ιδιωτικές και ημι-ιδιωτικές αίθουσες εργασίας, συνδυάζοντας την άνεση και την λειτουργικότητα.
Το Officium είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας χώρος εργασίας - είναι μια κοινότητα επιχειρηματικών και δημιουργικών ανθρώπων που μοιράζονται τις ιδέες τους, δικτυώνονται και συνεργάζονται. Είναι μια νέα κοινότητα που συνδέεται άμεσα με την κοινότητα του House by Phaos, το οποίο μετρά 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας δημιουργώντας ευκαιρίες για την ανάπτυξη επαγγελματικών σχέσεων και ανταλλαγής γνώσεων.
Στην εποχή της επιχειρηματικής καινοτομίας, που η εργασία δεν περιορίζεται πλέον σε συγκεκριμένους χώρους και χρόνους, ο χώρος εργασίας μεταμορφώνεται.
Το Οfficium by Phaos, αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο της Φάος Κοιν.Σ.Επ, ενισχύοντας περαιτέρω την τοπική ανάπτυξη!
Εδώ, η δημιουργία συναντά την καινοτομία και η επιτυχία είναι θέμα επιλογής.
Αριστομένους 1, Καλαμάτα
Πληροφορίες 2721094000
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022