Πέμπτη, 17 Μαϊος 2018 12:17

Αυλαία έριξε η έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Τις πύλες τις έκλεισε η έκθεση «Ελλάδος Γεύση», με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Την Κυριακή 13 Μαΐου η έκθεση έκλεισε τις πύλες της, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 250 παραγωγοί, από 5 περιφέρειες, 4 περιφερειακές ενώσεις δήμων, και 90 δήμους και επιμελητήρια.
Εμπορικοί επισκέπτες από Αίγυπτο, Ισραήλ, Ρουμανία, Πολωνία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία και Κροατία την επισκέφθηκαν και αναζήτησαν νέα προϊόντα και συνεργασίες με Έλληνες παραγωγούς. Επίσης επισκέπτες από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στην έκθεση και γνώρισαν τους παραγωγούς, τους εκπροσώπους των Περιφερειών, των ΠΕΔ & δήμων.
Πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και παρουσίαση της τοπικής κουζίνας από κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς επίσης και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, παιδικές παραστάσεις και αναβίωση παραδοσιακών παραμυθιών για τα παιδιά..
Η έκθεση καλύφθηκε δημοσιογραφικά από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, ενώ προβλήθηκε σε σημαντικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς επίσης και στα δελτία ειδήσεων.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα