Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 16:35

Ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Π. Σιμόπουλος παρουσιάζει στην Καλαμάτα το νέο του βιβλίο

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Είμαστε αστρόσκονη: Σύμπαν, μια ιστορία χωρίς τέλος», θα παρουσιάσει στην Καλαμάτα ο διακεκριμένος αστροφυσικός Διονύσης Π. Σιμόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018, στις 7:30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» της Σχολής Ανθρωπιστικών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Αντιλόγου και του βιβλιοπωλείου "ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ".
Το βιβλίο περιγράφει το αέναο ταξίδι της ύλης που απαρτίζει το σύμπαν και αφηγείται τη μαγική ιστορία της ζωής των άστρων από τη γέννηση ως την καταστροφή τους, από τους πιο μακρινούς γαλαξίες ως το ανθρώπινο είδος.
Θα μιλήσουν οι καθηγητές Φυσικής Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αντώνης Μαλαπάνης ενώ ο Διονύσης Π. Σιμόπουλος θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα