Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 13:32

Η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 2η Greek Travel Show

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η «Μυθική Πελοπόννησος» συμμετείχαν στην «2η Greek Travel Show», σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο «Helexpo» στο Μαρούσι, από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2018.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου να είναι η τιμώμενη περιφέρεια. Στόχος της έκθεσης αποτέλεσε η παρουσίαση τουριστικών προτάσεων και πακέτων στο καταναλωτικό κοινό, που επιθυμεί να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές και όχι μόνο διακοπές του αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές. Στην έκθεση συμμετείχαν εκπρόσωποι ελληνικών προορισμών, ξενοδοχειακών αλυσίδων, τουριστικών πρακτορείων, εταιρειών κρουαζιέρας, καθώς επίσης και εκπρόσωποι περιφερειών και δήμων από όλη την Ελλάδα.
Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής, με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Γιώργο Τζιάλλα να πραγματοποιεί τα εγκαίνια.
Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου συμμετείχαν επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να ενημερώσουν για τα ειδικά τουριστικά πακέτα και τις προσφορές τους..

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα