Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 11:28

To instagram καταπολεμά την ανεργία

Την ανεργία προσπαθεί να καταπολεμήσει το «instagram», διοργανώνοντας σεμινάρια επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους, με στόχο την σωστή προώθηση του προσωπικού «brand».

Στις 15 Μαΐου ο επιταχυντής δεξιοτήτων "Mellon" διοργανώνει ακόμα ένα σεμινάριο επαγγελματικών δεξιοτήτων για ανέργους και όσους επιθυμούν να μάθουν τα πάντα για το "Instagram", ένα από τα δυνατότερα μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Βριλησσίων Κισσάβου 11, στην αίθουσα Μουσών από τις 10.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι.
Ο εισηγητής Μπαρδάκης Νικόλαος, «Business Development Director, Adjust», θα εξηγήσει πώς μέσα από το «Instagram» μπορείτε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, επενδύοντας το χρόνο σας στη σωστή προώθηση του προσωπικού σας «Brand», κερδίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού σας και μετατρέποντας την ευκαιρία της δικτύωσης και της επικοινωνίας σε όφελός σας. Που θα βρείτε τις ευκαιρίες, τι πρέπει να κάνετε για να σας βρουν; Και όταν σας βρουν, γνωρίζετε πως θα ενισχύσετε τη δημοτικότητα της επιχείρησης σας και πως θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Τι πρέπει να προσέχετε; Ποιες είναι οι δυσκολίες;
Η Σοφία Πισσία, «Community Manager της Κοιν.Σ.Επ. knowl» αναφέρει:«Το Instagram είναι το πλέον ανερχόμενο κοινωνικό μέσο δικτύωσης με 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, διπλάσιοι από τους ενεργούς χρήστες στο «Twitter» και τριπλάσιοι από τους μηνιαίους ενεργούς χρήστες του «WhatsApp» και του «Facebook» «Messenger». Αν λάβει κανείς υπόψη ότι το 80% αυτών των χρηστών ακολουθούν τουλάχιστον ένα brand και το 75% θα αναλάβουν δράση, δηλαδή θα αλληλεπιδράσουν προτρεπόμενοι από διαφημίσεις που έχουν δει στη ροή τους (όπως π.χ. να επισκεφθούν μία ιστοσελίδα), καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα μέσο με τεράστιες δυνατότητες».
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξενοφών Μανιατογιάννης «Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο Δήμο μας ο 6ος κύκλος του Επιταχυντή Δεξιοτήτων, μια αυξημένης κοινωνικής σημασίας δράση για τους άνεργους συμπολίτες μας, μέσω της ευγενούς δωρεάν προσφοράς ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ενδυνάμωσης δεξιοτήτων από την Κοινωνική Επιχείρηση «knowl», με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Γνωρίζαμε για τις δυνατότητες του προγράμματος πολύ πριν τη συνεργασία μας με τη «know»l, αλλά βλέποντας πώς το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, και τον θετικό αντίκτυπο που έχει στους δημότες μας, είμαστε πλέον πεπεισμένοι για την αποτελεσματικότητά του».
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με απαραίτητη την ηλεκτρονική εγγραφή εδώ

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα