Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 14:19

Σαράντα μαθητές του δήμου Σερρών καθάρισαν πινακίδες σήμανσης

Στην δράση του δήμου Σερρών για τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης, συμμετείχαν ενεργά στηρίζοντας αυτή την σημαντική προσπάθεια.

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 40 μαθητές από το 4ο Γενικό Λύκειο και το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, στο έργο του δήμου για τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης.
Σκοπός είναι, η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της σχολικής κοινότητας και των αυριανών ενεργών πολιτών για την οδική ασφάλεια καθώς και ένα ασφαλέστερο δημοτικό οδικό δίκτυο με μηδενικά τροχαία δυστυχήματα.
Για την υλοποίηση της δράσης συνεργάστηκαν: η διεύθυνση Β/θμιαςΕκπ/σης Σερρών, το γραφείο σχολικών δραστηριοτήτων, η διεύθυνση Τροχαίας Σερρών, το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, το Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και το Τμήμα Περιβάλλοντος του δήμου Σερρών.
Οι μαθητές αφού ενημερώθηκαν από την Τροχαία Σερρών για την οδική ασφάλεια, κινήθηκαν εκατέρωθεν της οδού Κ. Καραμανλή, από τα Δικαστήρια έως τη διασταύρωση με την οδό 40 Εκκλησιών και Κυδωνίων, διασταύρωση πυροσβεστικής και καθάρισαν 30 δυσδιάκριτες πινακίδες και σήματα σήμανσης καλυμμένα με αυτοκόλλητα ή σπρέι που αποτελούσαν σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια πεζών και οδηγών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα