Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 13:19

Επιπλέον επιχορήγηση 376.390€ στον Δήμο Καλαμάτας για τα ΚΔΑΠ

Το Υπουργείο Εσωτερικών προχωράει στην επιχορήγηση Δήμων, για την επιπλέον χρηματοδότηση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ».

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών, με απόφασή του, χρηματοδοτεί την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τις Δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) αρμοδιότητας τους, με το Δήμο Καλαμάτας να λαμβάνει το σημαντικό ποσό των 376.390€.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην απόφαση επιλέξιμες δράσεις είναι η κάλυψη των δαπανών μισθοδοσίας και ασφαλιστικών εισφορών του προσωπικού με συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) αρμοδιότητας των Δήμων και των Νομικών Προσώπων τους στην περίπτωση που δεν επαρκούν οι πόροι της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» για τον ετήσιο κύκλο 2020-2021. Η χρηματοδότηση από την εν λόγω απόφαση γίνεται εφόσον έχει εξαντληθεί η δυνατότητα κάλυψης της δαπάνης από κάθε είδους τακτικό ή έκτακτο ανειδίκευτο έσοδο του ΟΤΑ.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα