Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 19:34

Συνάντηση Δημάρχου Καλαμάτας με εκπροσώπους κατοίκων για τη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού

Ζητήματα που σχετίζονται με την ευρύτερη περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού, απασχόλησαν προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροχώματος - Ακοβιτίκων - Δυτ. Παραλίας «Ο Ποσειδών», παρουσία του Διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Μιχάλη Βασιλειάδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020, στο ιστορικό Δημαρχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε -μεταξύ άλλων- από εκπροσώπους της περιοχής, θέμα δυσοσμίας, που όπως τονίστηκε κατά περιόδους είναι έντονο, και ζητήθηκε να υπάρξει μέριμνα βελτίωσης της όλης κατάστασης.

Επίσης από εκπροσώπους του δραστήριου Συλλόγου, υπήρξαν αναφορές και σε άλλα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή και αφορούν την γενικότερη προστασία του περιβάλλοντος.

Αποφασίστηκε να υπάρξει νέα συνάντηση, επί τόπου στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, καθώς και ενίσχυση της συνεργασίας της ΔΕΥΑΚ με το Σύλλογο για ζητήματα που άπτονται της περιοχής, μέσω και σχετικής ενημέρωσης για θέματα που έρχονται προς συζήτηση στο Δ.Σ. της επιχείρησης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα