Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 20:26

Go On: Ενίσχυση του ανοσοποιητικού μέσω της γανοθεραπείας

Είναι σίγουρο ότι στην κρίσιμη εποχή που περνάμε, ίσως είμαστε επιφυλακτικοί σε κάτι καινούριο. Με σκοπό να προφυλαχτούμε από τις απειλητικές ιώσεις, έχουμε στην πραγματικότητα ως άμυνα το ανοσοποιητικό μας.

Το ανοσοποιητικό μοιάζει με έναν στρατό. Κανένας στρατός δεν μπορεί να νικήσει τον εχθρό του πεινασμένος. Πρέπει να θρέψουμε αυτόν τον στρατό. Δυστυχώς, η διατροφή μας δεν περιλαμβάνει πολλά από το μόρια που χρειάζεται το ανοσοποιητικό μας για να είναι αποτελεσματικό κάθε φορά.  Η λύση είναι η διατροφή με υπερτροφές που έχουν αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικές για το ανοσοποιητικό μας. Σε αυτό το σημείο ας γνωρίζουμε καλύτερα το τι είναι η Γανοθεραπεία.

Η Γανοθεραπεία υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και 9 χρόνια. Μετράει χιλιάδες θεραπείες με 100% φυσικό τρόπο. Είναι η αυτοθεραπεία του οργανισμού μέσω συγκεκριμένων υπερτροφών με σκοπό την υποβοήθηση του οργανισμού από την βάση του. Βασικό αξίωμά της είναι ότι οι ασθένειες οφείλονται σε δύο ριζικές αιτίες: την τοξίνωση του οργανισμού και την ανισορροπία.

Ας τις δούμε αναλυτικά όπως τις αναφέρει ο Γιάννης Μαυρέας, συνεργάτης DXN, στο 3ο τεύχος Go On

Μάθετε περισσότερα και στο https://www.e-superfoods.gr/

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα