Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 16:04

Ομαλά κύλησε η επιστροφή εκατοντάδων Βρετανών από την Καλαμάτα στην πατρίδα τους (Βίντεο)

Ομαλά κύλησε σε γενικές γραμμές η χθεσινή "επιχείρηση" επιστροφής στα σπίτια τους, εκατοντάδων Βρετανών τουριστών, που έκαναν τις διακοπές τους στη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή. Με αεροσκάφη είτε με το όνομα της Thomas Cook, που πτώχευσε, είτε άλλης εταιρείας, ταξίδεψε η συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών που περίμεναν με υπομονή από χθες τα ξημερώματα στον Διεθνή Αερολιμένα Καλαμάτας. Πολλοί μάλιστα δεν γνώριζαν μέχρι αργά το απόγευμα αν και πως θα ταξιδέψουν, αναμένοντας ενημέρωση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εύφορης Γης, χθες, στον αερολιμένα, η πρώτη πτήση, με αεροσκάφος που έφερε το όνομα της Thomas Cook, έφτασε στο αεροδρόμιο γύρω στις 2 το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ αναμένονταν ακόμα δύο αεροσκάφη, σε αντικατάσταση των 4 προγραμματισμένων πτήσεων της εταιρείας που πτώχευσε. Η αναχώρηση ολοκληρώθηκε, πλην μεμονωμένων περιπτώσεων, όπως πληροφορηθήκαμε, αργά το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι τουρίστες που πέρασαν τις διακοπές τους στη νότια Ελλάδα και τη Μεσσηνία ειδικότερα, δηλώνουν πως θα έρθουν ξανά καθώς μαγεύτηκαν από την περιοχή.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η μία εκ των τριών πτήσεων, που εξυπηρετούνται και με αεροσκάφη της εταιρείας που πτώχευσε,  θα γινόταν με μεγαλύτερο αεροσκάφος για να καλύψει όσο το δυνατόν τις ανάγκες περισσότερων επιβατών. Δεν αποκλειόταν ωστόσο, ορισμένοι να παραμείνουν στην Καλαμάτα για να ταξιδέψουν επόμενη ημέρα. 

Μιλώντας στην "Εύφορη Γη" τουρίστες που χάρηκαν τις ομορφιές της Μεσσηνίας, αλλά υπέστησαν την ταλαιπωρία λόγω της πτώχευσης της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την όλη κατάσταση, αλλά παράλληλα δήλωσαν πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τις ομορφιές, σύντομα.

Κέλλυ Δημητρούλια

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα