Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 16:41

Την ενίσχυση του ποδηλατικού τουρισμού στη Μεσσηνία επιδιώκει η Costa Navarino

H νέα συνεργασία του Navarino Outdoors στην Costa Navarino, με την Huerzeler Bicycle Holidays, παρουσιάστηκε σε μια ενημερωτική εκδήλωση, η οποία είχε στόχο να αναδείξει τις προοπτικές της Μεσσηνίας στην προσέλκυση του ποδηλατικού τουρισμού.
Η περιοχή αποτελεί έναν ανερχόμενο προορισμό για τον ποδηλατικό τουρισμό. Το ανέγγιχτο φυσικό τοπίο, η πλούσια ιστορία και ο πολιτισμός καθώς και το ιδανικό κλίμα, σε συνδυασμό με άρτιες εγκαταστάσεις και εξειδικευμένους επαγγελματίες, αποτελούν το σωστό συνδυασμό για την προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας παράλληλα την τουριστική σεζόν.

Η νέα συνεργασία με την Huerzeler, έχει στόχο την περαιτέρω ενίσχυση αυτού του είδους αθλητικού τουρισμού, προσελκύοντας νέα κοινά. Με επαγγελματική υποστήριξη, άρτιο εξοπλισμό και οργάνωση, το Navarino Outdoors μαζί με τη Huerzeler, απευθύνονται σε κάθε  επισκέπτη, είτε θέλει να απολαύσει μια βόλτα είτε ενδιαφέρεται για υψηλές επιδόσεις. Ο ποδηλατικός σταθμός της Huerzeler περιλαμβάνει υπηρεσίες ενοικίασης, αποθήκευσης και επισκευών, αξεσουάρ για τα ποδήλατα αλλά και οργανωμένα τουρ στην περιοχή.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο CEO της Huerzeler Bicycle Holidays, Urs Weiss, ο οποίος ανέφερε σχετικά: « Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε επιλέξει ως τον πρώτο μας ποδηλατικό σταθμό εκτός Ισπανίας, τη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Η αυθεντική μεσσηνιακή φιλοξενία, οι ωραίες διαδρομές και οι κατάλληλες υποδομές, εγγυώνται μια αξέχαστη ποδηλατική εμπειρία. Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε πλέον μέρος της ιστορίας της Costa Navarino.»


Ο Michael Widmer σημείωσε εκ μέρους του Navarino Outdoors: «Με χαρά παρουσιάζουμε τη νέα συνεργασία με τη Huerzeler. Μαζί, θα αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τον ποδηλατικό τουρισμό στη Μεσσηνία. Με εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας και άριστους επαγγελματίες, έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να κάνουμε γνωστή την περιοχή στους λάτρεις του αθλήματος και να τη βάλουμε στο χάρτη των ποδηλατικών προορισμών της Μεσογείου».


Eκ μέρους της ΤΕΜΕΣ, ο Γιώργος Παναγέας, Facilities Management Director, πρόσθεσε: «Στην Costa Navarino, πιστεύουμε πολύ στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία του Navarino Outdoors με τη Huerzeler, γιατί θα ενισχύσει το προφίλ του ποδηλατικού τουρισμού σε όλη την περιοχή, αλλά και γιατί θα προσελκύσει επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, που μπορούν να απολαύσουν όσα έχει να προσφέρει η Μεσσηνία».

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα