Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 11:45

Στην WTM η Κάρπαθος με επίκεντρο την γαστρονομία, τις δραστηριότητες και τον ορνιθοτουρισμό

Πλούσιος είναι ο απολογισμός από την συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στη καθιερωμένη διεθνή έκθεση Τουρισμού, World Travel Market 2018 στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με στόχο την ανάδειξη του προορισμού και τη μεγαλύτερη διείσδυση στη Βρετανική αγορά, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 προγραμματισμένες συναντήσεις,  λαμβάνοντας υπόψη τις ποιοτικές διαστάσεις της Καρπάθου και τις ειδικές μορφές Τουρισμού. Πιο συγκεκριμένα,  στο τριήμερο μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου 2018 η τριμελής αντιπροσωπία του Δήμου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ Μιχάλη Λυτού και τη δυναμική συμμετοχή των κυρίων Νικολέτας Καζαντζίδου και Εβινας Παπαμανώλη,  μελών  της Επιτροπής,  παρουσίασε το Τουριστικό προϊόν της Καρπάθου σε έγκριτους δημοσιογράφους,  bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες έπειτα από προεργασία της εταιρείας Συμβούλων Marketing Remake. "Ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις για νέες δράσεις που θα αναδείξουν τη γαστρονομία, τις παραδόσεις,  τις περιπατητικές  διαδρομές,  το θαλάσσιο τουρισμό και τη φυσιολατρία του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων",  δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Λυτός μετά το πέρας των συναντήσεων που φαίνεται πως θα αρχίζουν σύντομα να αποφέρουν καρπούς.
Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η συνεργασία με κορυφαίο Βρετανό Travel Specialist για την οργάνωση ταξιδιού εξοικείωσης του προορισμού με Τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφο επαγγελματικού μέσου ενημέρωσης. Εντυπωσιασμένοι με την Κάρπαθο έμειναν παραγωγοί διεθνών ταξιδιωτικών τηλεοπτικών παραγωγών με θέμα το θαλάσσιο Τουρισμό, ενώ θα εξεταστεί στο επόμενο διάστημα το ενδεχόμενο οργάνωσης δημοσιογραφικής αποστολής με δημοφιλείς bloggers  από Μεγάλη Βρετανία και επίκεντρο τη γαστρονομία καθώς και ταξιδιωτικού συντάκτη που συνεργάζεται με κορυφαία μέσα όπως η Daily Telegraph.  Επιπλέον, θα αποσταλεί πληροφοριακό υλικό σε καθιερωμένο διαδικτυακό μέσο που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη φύση και τον ορνιθοτουρισμό της Καρπάθου. 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα