Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 11:02

Πάνω από 800 συμμετοχές στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου

Το Λεωνίδιο έχει εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς αναρρίχησης. Απόδειξη της αναγνώρισής του διεθνώς ήταν η μεγάλη συμμετοχή, με 800 και πλέον επισκέπτες στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας και το Climb In Leonidio, στο πλαίσιο της προώθησης του Αναρριχητικού Πάρκου Λεωνιδίου, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, την ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής και τη διάδοση των δυνατοτήτων της περιοχής.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι διάσημοι αναρριχητές Angie Eiter, Klemen Bečan και Said Belhaj, οι οποίοι έχουν συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη της αναρρίχησης στο Λεωνίδιο, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πελοπόννησος Α.Ε. Εκτός των πολλών ελληνικών συμμετοχών, μεταξύ των εγγεγραμμένων στο Φεστιβάλ υπήρξαν πάρα πολλοί επισκέπτες από Γερμανία και Γαλλία και αρκετοί από Πολωνία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σλοβακία, Αυστρία, Τσεχία, Αγγλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Η.Π.Α, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Μαρόκο.
Το φεστιβάλ εκτός του Ανοικτού Αναρριχητικού Μαραθώνιου, πλαισιώθηκε από πολλές παράλληλες δράσεις, όπως το Zlagboard Contest (διαγωνισμός αντοχής αιώρησης με ηλεκτρονική χρονομέτρηση), γιόγκα, μαθήματα αναρρίχησης για αρχάριους και ιδιαίτερα για παιδιά, προβολές ταινιών, παρουσιάσεις, κληρώσεις σπουδαίων δώρων και το live party.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα