Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 13:13

Η Δυτική Ελλάδα τιμώμενη Περιφέρεια στην «34η Philoxenia»

Με τη σύγχρονη τουριστική της ταυτότητα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι φέτος τιμώμενη περιοχή στην τουριστική έκθεση «34η Philoxenia», που διοργανώνεται από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη. Με τη χρήση της τεχνολογίας, οι  επισκέπτες, μεταξύ άλλων, θα γνωρίσουν σημεία με ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον.

 
«Ξεναγός» τους θα είναι ο επίσημος τουριστικός ιστότοπος www.western-greece.com της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που αποτελεί ένα πληρέστατο τουριστικό οδηγό, ο οποίος αναδεικνύει τις αμέτρητες επιλογές που έχει ο επισκέπτης.
Στο πλούσιο περιεχόμενο έχει προστεθεί  η τρισδιάστατη εικονική περιήγηση του Αποστολικού Τάφου του Αγίου Ανδρέα, μέσω των links, σε όλες τις γλώσσες στις σελίδες:
Destination Patra (στο layer που αναφέρεται στον Ιερό Ναό): https://western-greece.com/el/patra/
Thematic Culture & Religion (Αχαΐας): https://western-greece.com/symbols-culture-religion/
Επίσης, ο  επισκέπτης μπορεί να γνωρίσει το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. Παρουσιάζεται, σε ειδικό layer στην ιστοσελίδα και σε όλες τις γλώσσες του site, στο σύνδεσμο:  https://western-greece.com/kalavrita/ .
Ακόμη, στην  ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της ΠΔΕ, έχει συμπεριληφθεί hyperlink για το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (www.ampatron.gr) στο σύνδεσμο: https://western-greece.com/el/patra/
«Υλοποιούμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος, την οποία έχουμε συνδιαμορφώσει με τους φορείς του τουρισμού κι έχει χειροπιαστά αποτελέσματα. Αυτά, αποτυπώνονται στην αύξηση  της επισκεψιμότητας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Καρπέτας και πρόσθεσε: «Δεν επαναπαυόμαστε. Εμπλουτίζουμε διαρκώς το υλικό προβολής, αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της Δυτικής Ελλάδας».   

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα