Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 13:53

Ισχυρή ελληνική παρουσία στην έκθεση "iViaggiatori" στο Λουγκάνο της Ελβετίας

Ο Δήμος Ηρακλείου μετέχει με δικό του περίπτερο προβολής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών "iViaggiatori" που πραγματοποιείται στο Λουγκάνο της Ελβετίας.
Φέτος οι εκθέτες είναι 189 από 31 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετέχουν εκτός του Ηρακλείου και  οι Δήμοι, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών, Μεγανησίου, Ζακύνθου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδόχων. Η παγκόσμια έκθεση "i Viaggiatori" θα παραμείνει ανοικτή μέχρι της 4 Νοεμβρίου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση της τουριστικής βιομηχανίας της Ελβετίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.
Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για την μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετέχει ενεργά ενώ το Δήμο εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η Ελβετία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη για την Ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο είναι "χώρα - στόχος" των στρατηγικών προβολής.
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Garancini συναντήθηκε στο περίπτερο του Δήμου με το Δήμαρχο του Λουγκάνο κ. MarcoBorradori, στον οποίο χάρισε μια γκραβούρα της Ενετικής Candia και του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφτεί το Ηράκλειο.
Επίσης συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες σε θεσμικό επίπεδο, αφού η πόλη του Λουγκάνο ανήκει στους γνωστούς ευρωπαϊκούς  προορισμούς.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα