Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 13:12

Προϋποθέσεις για προβολή της Νάξου σε χιλιάδες εμπορικά σημεία της Ιταλίας

Σημαντικά αναμένονται να είναι τα αποτελέσματα προβολής από το δημοσιογραφικό ταξίδι των κ.κ. Giorgio Versea και Elena Diamante, που διοργάνωσε ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την περίοδο 19 - 23/6.

Οι συμμετέχοντες που απόλαυσαν την φιλοξενία του νησιού, θα δημοσιεύσουν άρθρο στο περιοδικό CRAI με κυκλοφορία 80.000 τεύχη που διατίθεται σε χιλιάδες δημοφιλή εμπορικά κέντρα της ομώνυμης αλυσίδας, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα σε όλη την Ιταλία. Επιπλέον, θα υπάρξει δημοσίευμα στο AMBIENTE EUROPA, έγκριτο Μέσο της Ιταλίας που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, τον τουρισμό, την οικολογία και τις ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Το AMBIENTE EUROPA είναι τριμηνιαίο περιοδικό 100 σελίδων με κυκλοφορία περίπου 25.000 αντίτυπα.
«Τα ιδιαίτερα αισιόδοξα μηνύματα που λαμβάνουμε στην αρχή της σεζόν και που προμηνύουν ανοδική τροχιά της Νάξου για ακόμη μία χρονιά, δεν μας επιτρέπουν να επαναπαυόμαστε. Αντ'αυτού, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για ουσιώδη προβολή σε νέες αλλά και καθιερωμένες αγορές ενδιαφέροντος του προορισμού», δήλωσε ο αντιδήμαρχος τουρισμού μετά το πέρας της δράσης που υλοποιήθηκε από το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με την ενεργό στήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε συνεννόηση με εξειδικευμένη εταιρία συμβούλων μάρκετινγκ που συνεργάζεται ο δήμος.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα