Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 08:21

«Πάμε Λαμία» στη φετινή έκθεση Greek Travel Show 2018

Με τη Λαμία να συμμετέχει ως τιμώμενος Δήμος, ξεκίνησε την Παρασκευή 4 Μαΐου, στο εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι η τουριστική έκθεση Greek Travel Show 2018.

Η έκθεση πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά προβάλλοντας το εγχώριο τουριστικό προϊόν και οι επισκέπτες της έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ομορφιές της χώρας και να ανακαλύψουν ταξιδιωτικούς προορισμούς και προτάσεις για διακοπές.
Ιδιαίτερο χρώμα στα εγκαίνια έδωσε η συναυλία της Δημοτικής μας Φιλαρμονικής καθώς και το μικρό οδοιπορικό με τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του Δήμου που προβλήθηκε νωρίτερα.
ΤηνΚυριακή, ξεχωρίζει η εμφάνιση των χορευτικών σχημάτων του Λυκείου Ελληνίδων - Παράρτημα Φθιώτιδας και του Ομίλου Χορόπολις, καθώς και των μαθητών της Σχολής Le Gourmet υπό την καθοδήγηση του σεφ Βαλάντη Γραβάνη που θα δώσουν το πολιτιστικό και γαστρονομικό, αντίστοιχα, στίγμα του Δήμου Λαμιέων.
Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής στην Greek Travel Show 2018, ο Δήμος προβάλλει τουριστικές  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις καθώς και επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα