Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 16:11

Στην «Κυνηγεσία 2018» προβλήθηκε η Πελοπόννησος (video)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2018», με ένα ξεχωριστό περίπτερο, που μετέφερε ζωντανό το τοπίο των βουνών του Μοριά.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018, στο MEC Παιανίας και η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 30.000 κυνηγοί και άνθρωποι της φύσης γενικότερα περιηγήθηκαν στους χώρους της, ενημερώθηκαν για την τουριστική και πολιτιστική αξία του κυνηγιού στην χώρα μας, για τον αγροτουρισμό και τις δραστηριότητες που σχετίζονται με την ύπαιθρο και απόλαυσαν τοπικές παραδοσιακές συνταγές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Ο.Τ.Α., συνεχίζοντας την τουριστική πολιτική με στόχευση στην προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού που μπορεί να προσφέρει ο τόπος, συμμετείχε με θεματικό περίπτερο 90 τ.μ., που εντυπωσίασε κοινό και εκθέτες. Στο περίπτερο πραγματοποιήθηκαν δράσεις γαστρονομίας, ενημέρωσης για τον εμπλουτισμό των βιότοπων, προβολής και προώθησης της τοπικής κουλτούρας και ιστορίας, αλλά και των ιδιαίτερων φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στην κεντρική σκηνή της έκθεσης διοργανώθηκε ειδική καλλιτεχνική εκδήλωση, όπου προβλήθηκε η παράδοση του Μοριά, μέσα από χορευτικά και τραγούδια της περιοχής, από τον πελοποννήσιο Παναγιώτη Αγγελακόπουλο και το συγκρότημά του. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραδοσιακά τραγούδια και χορούς, ενώ στη συνέχεια γεύτηκαν μοναδικές παραδοσιακές συνταγές της Πελοποννήσου με βάση το κυνήγι και προϊόντα της φύσης.

Δείτε το video:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα