Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 14:28

Διεθνείς διακρίσεις για τη Νάξο

Με τους καλύτερους οιωνούς θα υποδεχθεί τη νέα σεζόν το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων.

Στους δέκα κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς συγκαταλέγεται η Νάξος, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, όπως προκύπτει από τα έγκριτα Reader’s Choice Awards του Trip Advisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τουριστών και διαμορφώνει τις μελλοντικές τάσεις στον τουρισμό.

Άλλωστε, την ίδια άποψη φαίνεται να συμμερίζεται ο έγκυρος ταξιδιωτικός συντάκτης John Malathronas που ξεκινάει τη λίστα «Best of Greece» http://edition.cnn.com/travel/article/greece-best-places-food/index.html στον ταξιδιωτικό διαδικτυακό τόπο του CNN με τη Νάξο στην κορυφή και τη φωτογραφία της θρυλικής Πορτάρας να κλέβει τις εντυπώσεις. Στο ίδιο αφιέρωμα ο κ. Malathronas ταξιδεύει τους εκατομμύρια αναγνώστες του CNN.com στον κόσμο της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, που «ανοίγει διάπλατα» το φημισμένο μνημείο της Νάξου με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

«Οι διαδοχικές εμφανίσεις της Νάξου στα κορυφαία ΜΜΕ και τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες του κόσμου που επαναλαμβάνονται μάλιστα, σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν τη σταθερά ανοδική πορεία του προορισμού», σχολίασε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρης Λιανός που ευχήθηκε με την ευκαιρία αυτή σε όλους τους επαγγελματίες του τόπου, η νέα σεζόν να δικαιώσει τις συστηματικές και κοπιώδεις προσπάθειές τους.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα