Δευτέρα, 15 Μαϊος 2023 17:53

Ξεχωριστή η γιορτή της μητέρας στο Πρότυπο Κέντρο Μητέρα - Παιδί (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πρότυπο Κέντρο Μητέρα – Παιδί με αφορμή τη γιορτή της μητέρας το Σάββατο 13 Μαΐου.

Δείτε το βίντεο:

Η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους συντόνισε τη συζήτηση και μοιράστηκε τη δική της εμπειρία σχετικά με τη μητρότητα. Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη του Πρότυπου Κέντρου Μητέρα – Παιδί Δήμητρα Λαμπίρη μιλώντας για το ρόλο και το δύσκολο έργο της μητέρα. Στη συζήτησε συνδέθηκε μέσω scype από Κύπρο και η Μαρία Ζαχαριάδου, ιδρύτρια του site https://mommycool.com.cy/ διαβάζοντας ένα κείμενο της Κλαίρης Τζωρτζάκη για τη «νύχτα» της μητέρας.

Η Αγγελική Καπόγλη , Βιοπαθολόγος και διευθύντρια της αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας αναφέρθηκε στην απλή διαδικασία δωρεάς μυελού των οστών.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη τοποθετήσεις από τον Παθολόγο, Ογκολόγο και διευθυντή της Ε Παθολογικής Ογκολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Υγεία, Αλέξιο Στριμπάκο, το Νίκο Νοταρά, πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρίας, Omnigen, της πρώτης αδειοδοτημένης τράπεζας φύλαξης βλαστοκυττάρων καθώς και από εκπροσώπους του Συλλόγου Φλόγα, Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.


 

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα