Πέμπτη, 31 Μαϊος 2018 09:56

Κλοπές και ναρκωτικά στο στόχαστρο των αστυνομικών στην Πελοπόννησο

Εντείνει η αστυνομία τους ελέγχους της για ναρκωτικά και οι αστυνομικές επιχειρήσεις ανά την Πελοπόννησο παρουσιάζουν αρκετά αποτελέσματα.

Στην Κορινθία κατασχέθηκαν 13,1 γραμμάρια κάνναβης και 0,9 γραμμάρια ηρωίνης, στη Λακωνία 9 δενδρύλλια κάνναβης, 24,7 γραμμάρια και τσιγαριλίκι και στη Μεσσηνία 92,5 γραμμάρια κάνναβης και τσιγαριλίκι.

Στη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων εξιχνιάστηκαν:

  • Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής σε εργοταξίου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 29/30.1.2015 στο 8ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Σπάρτης Γυθείου Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 30χρονου αλλοδαπού, για κλοπή.

  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπών, η οποία είχε γίνει την 12.3.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 23 και 26 ετών, για κλοπή.

  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, μία περίπτωση κλοπής μοτοποδηλάτου ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 7.5.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 34χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ το μοτοποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα