Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 20:36

Μεσσηνία: Διακοπή ρεύματος στην Καλαμάτα και αρκετά χωριά την Τετάρτη 10/11

Μέσα στην πόλη της Καλαμάτας, σε αρκετά χωριά και περιοχές γύρω από πόλεις στη Μεσσηνία, θα γίνει την Τετάρτη 10/11 διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι της Καλαμάτας, πως στην οδό Σαρανταπόρου & Ελπίδος 9 και περιμετρικά αυτής, καθώς και από τη συμβολή των οδών Φαρών και Δημακοπούλου έως Γρηγορίου Ε’ και Δημακοπούλου,  ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από 08:00 έως 13:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι των τ.κ. Ανάληψης, Βελίκας, Μάδενας, Αβραμιού, Λυκότραφου, Μυρτοποταμιάς, Λευκοχώρας, Νεοχωρίου Αριστομένη, Δάρα, Δάφνης, Δροσιάς, Πελεκανάδας, Κουρτακιου, Πετριτσίου, Βλάσση, Παπαφλέσσα, Στρέφι, Χρυσοφόρας, Στέρνας, Διοδίων, Αετοφωλιάς, Χορεύτρας, Αριστομένη, Μηλιώτη, Μαργελίου, Κουτίφαρι, Πουλιτσίου, Περδικόβρυσης, Πλατανόβρυσης, Βούταινας, Παλαιού Λουτρού, Φλεσσιάδας, Μεταξάδας, Κεφαλόβρυσου, Κουλκάδας, Τριπύλας, Λυκουδεσίου, Μάκρενας, Ραυτόπουλου και Μάλης, όπως ακόμα Οινομεσσηνιακή Α.Ε και Μεσόγειος Νεφρολογικά Κέντρα στην περιοχή της Μεσσήνη, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος από 08:00 έως 15:00.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. 

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να   θεωρούνται ότι  ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα