Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 10:47

Εθελοντική Αιμοδοσία όλο το Μάρτιο από το Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας

Σε Εθελοντική Αιμοδοσία, για όλο τον μήνα Μάρτιο 2021, καλεί τους πολίτες, το ερευνητικό πρόγραμμα «Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας»  σε σύμπραξη με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Καλαμάτας.

Δίνοντας λίγο από το αίμα μας θυμόμαστε και τιμούμε τους ήρωες του Απελευθερωτικού Αγώνα που έδωσαν το αίμα τους για την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους, τονίζει σε ανακοίνωσή του. Σε αυτό το πλαίσιο παροτρύνουμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στην καμπάνια εθελοντικής αιμοδοσίας πηγαίνοντας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας (είσοδος από Αναγνωσταρά & Πανταζοπούλου) όπου καθημερινά και μεταξύ των ωρών 08:00 και 13:30, φιλοξενείται η Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας αναφέροντας ως καταχώρηση την επωνυμία

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1821.

Η πρωτοβουλία πέρα από συμβολική είναι και ουσιαστική καθώς στις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία το σύστημα υγείας πιέζεται και η ανάγκη για αίμα είναι άμεση και επιτακτική. Τέλος υπενθυμίζεται πως όσοι συμμετάσχουν στην αιμοδοσία πέρα από το καλό που κάνουν στην κοινωνία και την προσωπική υγεία τους, απολαμβάνουν αυτοδίκαια τα προνόμια των εθελοντών αιμοδοτών, ήτοι την κατά προτεραιότητα αιμοληψία γι’ αυτούς και τους οικείους τους σε περίπτωση ανάγκης.

Παράλληλη αιμοδοσία διοργανώνει στις 21 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρής Μαντίνειας στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου της κοινότητας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα