Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 19:41

Βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας συγκεντρώνουν βιβλία για τις βιβλιοθήκες των νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού»

Μια εθελοντική δράση ξεκινά το ταξίδι της από την Καλαμάτα, με στόχο να απολαύσουν τη μαγεία των βιβλίων όλα τα παιδιά. “Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι”, που αφορά στην συγκέντρωση βιβλίων για τις βιβλιοθήκες των νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού».

Ο βασικός σκοπός αυτής της δράσης είναι τα παιδιά που βρίσκονται στα συγκεκριμένα νοσοκομεία, τα οποία λόγω των θεμάτων υγείας που καλούνται να αντιμετωπίσουν, δεν έχουν εύκολη πρόσβαση και ενίοτε καμία στα βιβλιοπωλεία, να αποκτήσουν επαφή με βιβλία μέσα από την πλούσια βιβλιοθήκη.

Ο τρόπος για να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος στη δράση είναι η επιλογή ενός από τα  βιβλιοπωλεία της πόλης της Καλαμάτας,

-«ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ», Δήμητρα Δημοπούλου, 27210 28828, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-«Λυμπερόπουλος», Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος, 27210 93982, 27213 04129, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-«Book store», Κονταργύρη, 27210 22375, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-«Μακρής, 1928», Λεωνίδας Μακρής, 27210 22412, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-«Bookmark», Λυκούργος Καρολεμέας, 27210 21100, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με τον ακόλουθο τρόπο:

Επισκέπτεστε ένα από τα παραπάνω βιβλιοπωλεία ή επικοινωνείτε μαζί του τηλεφωνικά ή μέσω email στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας. Ενημερώνεστε για τα βιβλία ή το εκπαιδευτικό υλικό που είναι διαθέσιμο προς αποστολή και ολοκληρώνετε την αγορά σας με τον τρόπο που θα σας υποδείξουν.

Αφήνετε στο βιβλιοπωλείο τα πλήρη στοιχεία σας ώστε να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την αγορά και στη συνέχεια μας στέλνετε τα πλήρη στοιχεία της αγοράς (όνομα, email, τηλέφωνο, τίτλος βιβλίου/εκπαιδευτικού υλικού, βιβλιοπωλείο, τιμή αγοράς) μέσω της σελίδας της δράσης στο Facebook «Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι», ώστε να συμπληρώσουμε για εσάς την ειδική φόρμα που θα αποστείλουμε στα σχολεία των Νοσοκομείων μαζί με τα βιβλία που έχετε επιλέξει.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές της δράσης:

Ελευθερία Χαλίλι, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δήμητρα Δημοπούλου, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θεοδώρα Γαλάνη, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

E–mail προγράμματος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σελίδα Facebook: Κάθε βιβλίο ένα ταξίδι

Instagram: @vivliotaxidevoume

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα