Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2020 13:52

Διαδικτυακός αγώνας... δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Ένας διαφορετικός -από όσους έχουμε συνηθίσει - αγώνας δρόμου διοργανώνεται φέτος ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο digital event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη, το οποίο έρχεται στις 25, 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020.

Συγκεκριμένα, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία της COVID-19, η διοργάνωση των αγώνων Race for the Cure® στην Ευρώπη, με τον μαζικό, γιορτινό χαρακτήρα που έχουμε συνηθίσει, δεν είναι εφικτή για φέτος.

Βέβαια, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, "ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει και οι ανάγκες των ασθενών για στήριξη είναι εξαιρετικά αυξημένες και πιο έντονες από ποτέ, όπως και η ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση παραμένει σταθερή. Γι’ αυτόν τον λόγο οι 30 διοργανώσεις Race for the Cure®, που είχαν προγραμματιστεί σε 22 χώρες της Ευρώπης, προσαρμόζονται στις συνθήκες και ενώνουν τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου 2020 σε έναν κοινό, πανευρωπαϊκό, διαδικτυακό αγώνα, το digital Race for the Cure®". 

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εδώ

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως 27/9/2020.
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 6€ και με αυτό οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης.

Δηλώστε συμμετοχή στη μεγάλη «ψηφιακή» ευρωπαϊκή γιορτή της ζωής και το τριήμερο 25,26 & 27 Σεπτεμβρίου τρέξτε ή περπατήστε μόνοι ή με την παρέα σας, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό, και μοιραστείτε την εμπειρία σας στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #RTFC2020.

Μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και από εσωτερικό χώρο, κάνοντας διάδρομο, ασκήσεις στο γυμναστήριο ή ό,τι άλλο επιθυμείτε, αρκεί να μοιραστείτε μαζί μας τη συμμετοχή σας διαδικτυακά κατά τη διάρκεια του τριημέρου αυτού, από όπου κι αν βρίσκεστε.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ
Μπορείτε να παραλάβετε το υλικό για τη συμμετοχή σας από το σημείο παραλαβών, Ηπείρου 11, 2ος Όροφος, Αθήνα:
• 14/9/2020 έως 2/10/2020, Δευτέρα -Παρασκευή,10πμ - 6μμ
• Σάββατο 26/9/2020 & Κυριακή 27/9/2020, 9πμ - 3μμ

 *Για να παραλάβετε το υλικό σας από το σημείο παραλαβών κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας επιλέξτε «συνεχίστε χωρίς αποστολή t-shirt».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ
Οι αποστολές υλικού πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός Ελλάδος με χρέωση παραλήπτη σε ειδική τιμή για παραδόσεις εντός Αθηνών και Προαστίων.

Περισσότερες Πληροφορίες

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα