Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018 11:22

Προβληματίζει η παραβατικότητα στη Λακωνία

Η παραβατικότητα και η ασφάλεια των πολιτών στη Λακωνία ήταν το θέμα συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Η συνάντηση διεξήχθη στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα και ήταν παρόντες η καθηγήτρια Ζαραφωνίτου Χριστίνα, διευθύντρια του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» του Τμήματος Κοινωνιολογίας-Τομέας Εγκληματολογίας Πάντειου Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στρατηγάκος Ηλίας, ο δήμαρχος Σπάρτης Βαλιώτης Ευάγγελος, ο αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας Αξιοτόπουλος Ηλίας, ο διοικητής ασφαλείας Σπάρτης Αγρανιώτης Ζαχαρίας και ο περιφερειακός σύμβουλος Καρράς Παναγιώτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  έγινε ενημέρωση για την παραβατικότητα στην Λακωνία και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Σπάρτης. Αφού συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα, προτάθηκαν τρεις άξονες επιχειρησιακού σχεδιασμού:

- Ενίσχυση του προσωπικού της Αστυνομίας

- Έλεγχος των επιδομάτων

- Στοχευμένη κοινωνική πολιτική

Η κ. Ζαραφωνίτου σημείωσε ότι θα μελετήσει όλα τα στοιχεία και την ιδιαιτερότητα της περιοχής και θα επανέλθει με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι τόνισαν ότι σε κάθε περίπτωση προέχει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα