Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 17:08

Το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 4 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που άπτονται των υγειονομικών θεμάτων αλλά και της λειτουργίας του Κ.Υ. Την περίοδο αυτή μάλιστα, τα μέτρα λόγω του Covid-19 παραμένουν αυξημένα, με πολίτες και προσωπικό να ακολουθούν πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, ιατρό Παναγιώτη Κατσαφάδο και στελέχη του Κ.Υ. τόσο για τις συνθήκες που επικρατούν στη νοσηλευτική μονάδα, όσο και για προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης. Ιδιαίτερες ήταν οι αναφορές και οι ευχαριστίες από τους ανθρώπους του Κέντρου Υγείας προς τον Δήμαρχο για την έως τώρα βοήθεια και συμπαράσταση. «Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα σας για να συνεχίσετε να επιτελείτε το έργο σας. Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που κάνετε», ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Βασιλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος κάνει το χρέος του, στηρίζοντας την τοπική κοινωνία και τις δομές της.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί, με το Δήμο να είναι αρωγός στο μέτρο των δυνατοτήτων του, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για τη μη διασπορά του κορωνοϊού, θα υπάρξει και δειγματοληπτικός έλεγχος για Covid-19 σε εργαζόμενους του Δημαρχείου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας, εκτός του Δημάρχου και του Διευθυντή του Κ.Υ. Καλαμάτας, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γ. Φάβας, η Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής μονάδας Δ. Συκά, ο τεχνικός πληροφορικής Κ. Βλαχοδημητρόπουλος και από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ οι Ν. Μπετιχαβά και Θ. Τσιλιβαράκη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα