Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 16:42

Δημόσια διαβούλευση για το θέμα της Μακεδονίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών σε όλη τη Μακεδονία διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό τη δημόσια διαβούλευση για το θέμα της στάσης της Ελλάδας σχετικά με την ονομασία του κράτους των Σκοπίων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο αμφιθέατρο "Δραμινών Πολιτών" της περιφερειακής ενότητας Δράμας.

Όλοι οι κοινωνικοί φορείς των νομών Δράμας και Καβάλας (πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι επαγγελματιών, αθλητικά σωματεία κτλ), οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή Ενότητα και απλοί πολίτες θα εκφράσουν την άποψή τους για αυτό το σημαντικό θέμα.
Η δημόσια διαβούλευση αποτελεί την υπέρτατη μορφή δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών, στην οποία οι διοργανωτές προσκαλούν και προσδοκούν να συμμετέχουν όλοι οι βουλευτές των δύο νομών, ώστε να εκφράσουν την άποψή τους και να γίνει γόνιμος διάλογος για το μέλλον του τόπου. Θα κληθούν οι βουλευτές των νομών Δράμας και Καβάλας να τοποθετηθούν επί του θέματος και να απαντήσουν στα (πολλά) ερωτήματα που έχουν οι πολίτες.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα