Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 12:55

Στο πανελλαδικό συλλαλητήριο θα συμμετάσχει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Την συμπαράστασή του στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Το Ε.Κ. Καλαμάτας εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που έχει αποφασίσει η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.
Συμμετέχουμε στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 10/6/2020, στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Εργασίας και πορεία προς το κοινοβούλιο.
Τα αιτήματα στον κλάδο είναι δίκαια και ρεαλιστικά, τα προβλήματα είναι μεγάλα και έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα με περαιτέρω ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, μείωση μισθών, ψευδή δηλωμένη απασχόληση, ωράρια κ.τ.λ.
Απαίτηση μας είναι να κηρυχθεί η ΣΣΕ υποχρεωτική, δεδομένου ότι υπάρχει καθυστέρηση 6 μηνών παρότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις.
Το Ε.Κ. Καλαμάτας θα διαθέσει λεωφορείο για την συμμετοχή στο συλλαλητήριο, στην Αθήνα με αναχώρηση στις 10/6/2020 και ώρα 8:00π.μ. έξω από το Εργατικό Κέντρο".

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα