Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 16:14

Μήνυση του δήμου Μεσσήνης για τα αυτοκόλλητα στις πινακίδες του ΚΟΚ

Μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων κατέθεσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Δημήτρης Γαλιάτσος, για την αλλοίωση πινακίδων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Μεσσήνης, ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ειδικότερα όπως επισημαίνεται στη μηνυτήρια αναφορά, τα αρμόδια όργανα του Δήμου, έχουν διαπιστώσει ότι πολλές πινακίδες -σε κεντρικές οδούς της Μεσσήνης- έχουν χρωματιστεί και έχουν γεμίσει αυτοκόλλητα από αγνώστους. Παρότι πολλές φορές υπάλληλοι του Δήμου έχουν προσπαθήσει να επαναφέρουν τις πινακίδες στην πρότερη κατάστασή τους, οι δράστες επανέρχονται και δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα.

Οι πράξεις αυτές καθιστούν δυσχερή την ανάγνωση των πινακίδων και κατά συνέπεια ελλοχεύει ο κίνδυνος να προκληθούν βλάβες σε οχήματα και ανθρώπους.

Ο Δήμος προς αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς και για την ασφάλεια της κυκλοφορίας στις δημοτικές οδούς, κατέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου τα αρμόδια όργανα να κινήσουν τις διαδικασίες εντοπισμού σύλληψης και τιμωρίας των δραστών για να εκλείψει το φαινόμενο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα