Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 08:58

Συνάντηση Μπένου - Λιβανού για την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας

Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Επιτροπής για το Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας Σταύρο Μπένο, είχε χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός, στο ΥπΑΑΤ.

Θέμα συζήτησης, το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας "το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα όλους τους πολίτες, και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

Οριοθετήθηκε ο ρόλος και η συμβολή του ΥΠΑΑΤ καθώς και του εποπτευόμενου Οργανισμού ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, στο σχεδιασμό, την οικοδόμηση καθώς και στο φορέα λειτουργίας του προγράμματος, ώστε η ανάπλαση της Β. Εύβοιας να έχει όλα τα στοιχεία της δημιουργίας ενός εθνικού υποδείγματος.

Οι κύριοι Λιβανός και Μπένος συμφώνησαν στο πλαίσιο συνεργασίας και όρισαν τα επόμενα βήματα για την αγροδιατροφή στην Εύβοια, ακολουθώντας με συνέπεια τον οδικό χάρτη που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος: ο ΓΓ του ΥΠΑΑΤ Κώστας Μπαγινέτας, ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθηγητής Σέρκος Χαρουτουνιάν και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αν. καθηγητής Γρηγόρης Βάρας, ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου Ξενοφών Κάππας και ο υπεύθυνος Προγραμμάτων του Σωματείου «Διάζωμα» Ευδόκιμος Φρέγκογλου" όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ.

Ακολουθήστε μας:

Τώρα η Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας! Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα