Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 15:21

Σε καλλιέργεια γλυκοπατάτας και διχτυοκήπιο με κηπευτικά ο Πρωθυπουργός

Καλλιέργεια γλυκοπατάτας στην Τερψιθέα και διχτυοκήπιο με κηπευτικά στην περιοχή, επισκέφθηκε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Τριφυλία.

Συζητώντας με τους ανθρώπους της οικογένειας που ασχολείται με την καλλιέργεια γλυκοπατάτας, ο κ. Μητσοτάκης άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ενημερώθηκε για την εξαγωγική τους δραστηριότητα. Στη συνέχεια, στο δικτυοκήπιο, συζήτησε με τον προϊστάμενο και γεωπόνο του χώρου για την τεχνολογία των δικτυοκηπίων, που αποτελούν μια βιώσιμη καινοτομία στον κλάδο της γεωργίας, ενώ είχε επίσης συνομιλία με μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών.

Τον Πρωθυπουργό στην περιοδεία του συνοδεύουν η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, Γιάννης Οικονόμου, η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδια για την Αλιευτική Πολιτική, Φωτεινή Αραμπατζή, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, οι βουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος.

Φωτογραφία: Γ.Τ. Πρωθυπουργού/ Δημήτρης Παπαμήτσος

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα